Latar Belakang

Pengenalan

Uni Press adalah sebuah syarikat percetakan milik penuh bumiputera yang ditubuhkan pada tahun 2006

beroperasi di Lot 104, Jalan Pencawang TNB Lundang, Off Jalan Sultan Yahya Petra, 15150 Kota Bharu, Kelantan dengan menawarkan pelbagai produk perkhidmatan percetakan berasaskan percetakan offset dan digital. Seiring dengan masa, kami terus mengorak langkah kehadapan bagi menyahut cabaran dan memperkembangan lagi sayap serta meningkatkan potensi pasaran yang ada pada industri perkhidmatan didalam bidang percetakan khususnya.

PERCETAKAN MAJALAH & BULETIN0%
REKAAN GRAFIK0%
Banner dan Bunting0%
PACKAGING & LABELING0%
120

Majalah Sekolah dan Buletin

45

Billboard di Kelantan

13

Mesin Percetakan

53

Jabatan Kerajaan Dan Sekolah

Dengan keupayaan serta kelengkapan mesin dan jentera percetakan yang ada dan disertai pula dengan warga kerja yang berpengalaman dan berdedikasi kami terus bergiat aktif dan terus berkembang. Dengan kebolehan dan kemampuan dalam memberikan perkhidmatan terbaik menjadikan kami antara pilihan badan – badan kerajaan, berkanun dan swasta. Bersandarkan pengalaman yang ada dan berlandaskan teknologi yang canggih masa kini, kami akan terus mengorak langkah demi langkah untuk menyahut cabaran semasa dan seterusnya mempertingkatkan lagi perkhidmatan kami agar menjadi yang terbaik, cekap, kemas, pantas, teliti dan bermutu serta sentiasa menjadi pilihan utama pelanggan dari pelbagai sektor.

Visi

Kearah Sebuah Syarikat Percetakan Bumiputera Yang Unggul, Kreatif Dan Inovatif Dan Berwawasan

Misi

Memberikan Perkhidmatan Percetakan Dengan Kualiti Yang Terbaik , Masa Yang Tepat, Harga Yang Kompetitif Dan Mengutamakan Kepuasan Pelanggan.